inscriere. NOTA DE INFORMARE IN SCRIS

NOTA DE INFORMARE IN SCRIS
pentru formularele de colectare a datelor personale (Formulare de inscriere la cursuri, cereri scrise, contracte de instruire etc.)


   S.C. Centrul de Pregatire in Informatica S.A. prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest document in scopul editarii contractului de instruire si/sau editarii documentelor de participare la cursuri si de finalizare a acestora (cataloage de prezenta, cataloage de examen, diplome si certificate de absolvire sau de competente). Prelucrarea datelor notificata de catre CPI-SA având ca scop „furnizare de bunuri si servicii”a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6445.
   Datele vor fi dezvaluite organismului de autorizare a furnizorilor de instruire conform OG129/2000.
   Datele furnizate de Dvs. vor fi arhivate conform prevederilor legale.
   Conform legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Stergerea datelor personale va fi aprobata numai in situatia in care prin aceasta operatie nu se distrug acte comerciale (contracte, facturi, chitante) pentru activitati aflate in derulare, sau documente care conform legii se arhiveaza, nu se produc efecte asupra unor datorii fata de CPI-SA si nu se incalca regulile de arhivare si pastrare a datelor inregistrate in documentele de studii prevazute in OG 129/2000. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la Secretariatul Tehnic al CPI-SA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
   In cazul in care ati decis sa deveniti clientul CPI-SA pentru servicii de instruire, sunteti obligat(a) sa furnizati datele din cererea de inscriere, acestea fiind necesare furnizarii serviciilor de instruire solicitate de Dvs. sau de angajatorul Dvs.
   Refuzul Dvs. determina refuzul CPI-SA de a va accepta ca, potential client/client si in consecinta de a nu va furniza serviciile de instruire solicitate.
  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre CPI-SA exclusiv pentru scopul mentionat si sunt comunicate numai institutiilor publice prevazute de OG129/2000.
   Pe viitor, datele " Nume si Prenume ", " Adresa ", " Telefon ", " E-mail ", ne permit sa va tinem la curent cu activitatea CPI-SA. In cazul in care nu doriti aceasta informare bifati NU.

Furnizarea datelor personale din formularul urmator certifica faptul ca ati luat la cunostinta cele de mai sus, si ati fost de acord sa puneti la dispozitia CPI-SA datele Dvs. personale in conditiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Home | Certificari | Cursuri | IDD | Inscriere | Parteneri | Noutati | Contact
© 2007 - Centrul de Pregatire in Informatica-Bucuresti, Contact: sca@cpi.ro / Site web: Claudiu Gura